Trisslotter

Triss är en lott i Svenska Spels sortiment där det gäller att skrapa fram nio belopp och hoppas på att tre av dem är samma. Visas till exempel beloppet 50:- tre gånger har man vunnit 50 kronor, och så vidare. Det spelar ingen roll var någonstans på spelplanen beloppen sitter, de behöver till exempel inte vara i följd.


Trisslotten lanserades i september 1986 och är idag en oerhört populär spelform i Sverige. På senare år har Svenska Spel lagt till olika extra funktioner på lotten som ger möjlighet till extravinster vid sidan av det grundläggande triss-konceptet.


Hos många andra speloperatörer runt om i världen kan du hitta skraplotter med samma grundkoncept som Svenska Spels trisslott, både på och utanför internet.

Besök Trisslotter Websida >>

Casino Betyg

 • 0

  Bonus och Promotions

  Ingen bonus

 • 2.5

  Mjukvara

  Inte så bra mjukvara

 • 5

  Spel

  Trisslotter en svensk klassiker

 • 4

  Kundsupport

  Bra support

 • 1

  Betalningsalternativ

  Inte mycket att välja mellan

 • 2.5

  Bra

svenska spel trislotter

Bonus $

Spela
svenska spel trislotter

DubbelTriss är två trisslotter som sitter ihop, och där man får använda sig av belopp från båda lotterna

Klöver: Om du skrapar fram tre klöversymboler på trisslotten får du skrapa en speciallott. Lotten avgör hur mycket pengar du kommer att få från Svenska Spel varje månad och i hur många år. Lägsta vinst är 10 000 kr/mån i 10 år, medan högsta vinst är 50 000 kr/mån i 25 år.
Teverutor: Om du skrapar fram tre teverutor på trisslotten får du skrapa en speciallott för att avgöra hur mycket du har vunnit. Lägsta vinst på speciallotten är 50 000 kronor, högsta är 5 miljoner kronor.
X-ruta: På varje trisslott finns en x-ruta att skrapa. Under skyddsfilmen döljer sig en siffra, och denna siffra avgör hur många gånger eventuall vinst ska multipliceras när den betalas ut. De siffror som kan dölja sig i x-rutan är 1, 2 och 10. Endast vinster upp till 10 000 kronor multipliceras.

DubbelTriss
DubbelTriss är två trisslotter som sitter ihop, och där man får använda sig av belopp från båda lotterna för att få ihop tre lika belopp. Du kan alltså till exempel vinna genom att få 1 000:- en gång på första lotten och två gånger på andra lotten. Även klöver och teverutor får läggas ihop från båda lotterna när man har köpt en DubbelTriss.

Spela Besök

Vad vill du göra härnäst?